Året rundt pleje af Amaryllis

December 2

Året rundt pleje af Amaryllis


Amaryllis er en blomstrende pære, der producerer prangende, trompet-formede blomster om vinteren. Den er hjemmehørende i tropiske og subtropiske områder, men vokser med succes i løbet af året i ethvert klima, når visse vækstbetingelser er opfyldt.

Vinter

Vande amaryllis sparsomt mens i blomst. Når blomsterne fade, skære stilk 1 til 2 inches over pæren. Placer anlægget i en solrig, sydlig vindue. Vand når jordoverfladen tørrer, og foder månedligt med en all-purpose gødning.

Forår og sommer

Flyt dine amaryllis udendørs, når frosten er gået. Placer pære i en nedtonet sted for 2 til 3 dage, og derefter gradvist flytte den ind i delvis til fuld sol. Vand når jordoverfladen tørrer, og foder hver 2 til 4 uger med en all-purpose gødning.

Falde

Stop befrugtende amaryllis i slutningen af ​​september og bringe indendørs. Fremkald vækstdvale ved at placere anlægget på et køligt, dim beliggenhed og tilbageholde vand. Når blade brun, klippe dem ud og løft pæren fra jorden. Opbevar pære i en 50 til 55 grader Fahrenheit placering for 8 til 10 uger, indtil en ny stilk opstår. Repot pæren i frisk jord, vand og plads i et solrigt vindue for genvækst og blomstrende.


relaterede artikler