Hvad er ulemper af granit bordplader?

December 25

Hvad er ulemper af granit bordplader?


Granit bordplader kan være en attraktiv opgradering mulighed for husejere bygning eller købe et hjem. Mens granit kan forbedre udseendet og fornemmelsen af ​​et køkken, kommer det med nogle markante ulemper.

porøse overflader

Granit er en porøs sten overflade, hvilket betyder, at hærde af køkkenbordet skal forsegles. Tætning granit kan være tidskrævende og dyrt. Granit skal forsegles mindst en gang om året, og vil koste en forbruger et gennemsnit på $ 400 per 25 kvadratfod, som i oktober 2010.

Hotte varer

Mens granit er kendt for at være varmebestandige, placere varme emner på granit bordplader kan forårsage skade, såsom ringe, hvor det element sad på tælleren eller et tab af glans i stenen.

Rensning

Mens granit bordplader nemt kan tørres af, kan brugen af ​​skrappe rengøringsmidler med blegemiddel eller med slibende teksturer forårsage granit til at miste glans og forårsage revner i selve køkkenbordet. Granit bordplade fremstiller har flere rengøringsmidler anbefales til hårde overflade tællere. Consulting bordplade s ejermanual til rengøring produkt anbefalinger kan spare tid og penge.


relaterede artikler