Sådan Clean inground pool Steps

September 24

Før badesæsonen begynder, en af ​​de skridt til at forberede din inground pulje til brug er rengøring pool trin. Disse trin er din families vej til sjov, og de skal være rene og alger-fri. Det ideelle tidspunkt at rense trin, er mens puljen er tømt for vinteren. Den naturlige renseproces skitseret her bør være sikkert for trin lavet af noget materiale.

Instruktioner

1 Mix 1/2 gallon af eddike med en gallon af varmt vand i en spand. Dette er en generel renere, der vil dræbe bakterier og hjælpe at løfte væk pletter, alger og skimmel.

2 Brug krat pensel til at anvende eddike og vand blandingen til de skridt, skrubbe let. Påfør blandingen liberalt.

3 Drys bagepulver på pletter og lad det sidde. Eddike vil reagere på bagepulver, der forårsager nogle sydende. Dette er en god måde at slukke pletter og snavs uden at skrubbe uendelige.

4 efter 15 minutter, skal du bruge scrub børste til at skrubbe de skridt, bagepulver og rengøring blanding til at dække hele området. Bagepulver er en naturlig skurepulver og vil rense og opfriske trinene. Ved at sprede blandingen rundt, er du gør sikker på, at alle de krinkelkroge få rene.

5 Dump det resterende vand og eddike i spanden over trinene at skylle. Følg med en spand postevand. Hvis der er nogen pletter venstre, kan du lave en pasta af bagepulver og eddike til at skrubbe brændpunkter med.