Kobalt 2 trins kompressor Specs

September 28

Kobalt 2 trins kompressor Specs


En luftkompressor er en anordning, der øger trykket af en gas. De har mange anvendelser i industrien. I en national sammenhæng, kan de bruges til at drive pneumatisk værktøj og puste dæk. Den Kobalt 80-Gallon Two Stage Cast Iron Industrial Air Compressor sælges af Lowes, som Kobalt er deres hus brand for værktøj.

Beskrivelse

Kort sagt, det Kobalt kompressor består af en motor og pumpe, indkapslet i en stort set rektangulært bur boliger, sidder på toppen af ​​den lodrette, 80-gallon kapacitet tank. Betjeningspanelet er i bunden af ​​indkapslingen. Enheden er stationær, der ikke har nogen hjul, men i stedet står på korte ben med spredte fødder. Det er stort set sort med en blå oplysninger klistermærke på forsiden. Det sælges med en tre-års begrænset garanti.

Pumpe

I hjertet af en luftkompressor er pumpen. På grund af de involverede tryk, pumpen skal være stærk. Pumpen af ​​Kobalt kompressoren er lavet af støbejern og har disc ventiler fremstillet af hærdet stål. Det er en to trins pumpe, hvilket betyder, at det komprimerer luften i to faser. Det har overdimensionerede koniske rullelejer, som er gode til at modstå store kræfter. Den store afbalanceret svinghjul bruges til at gemme rotationsenergi under komprimeringsprocessen. Det har også stænksmøring, en type smøring, hvor tænderne på det ene tandhjul Dyp i en bakke af smøremiddel som de roterer, derefter overføre smøremidlet til meshing gear.

Motor

Motoren er en 5,2 HP (hestekræfter), 22,0 amp elmotor med TOPS (Thermal Overload Protection), som beskytter motoren mod udsving i spænding. En magnetisk starter er ikke nødvendigt. Det Spændingsområde er 208-240.

Kontrolpanel

Betjeningspanelet er på forsiden af ​​kompressoren og integreret i enhed over tromlen. Det har to målere at vise tanktrykket og arbejdstryk. Det har en luftstrøm regulator med en stor knop, til brugervenlighed. Det har to quick-connect luftudtag i 1/4-inch dyser. Det har også en overtryksventil.

presset

Det maksimale tryk er 175 psi, eller pounds per square inch. Ved 100 psi, strømmen af ​​luft er 17,5 scfm, eller standard kubikfod per minut. Ved 175 psi, strømmen af ​​luft er 15,8 scfm.

Sikkerhedsforanstaltninger Listings

Den luft kompressor har en UL sikkerhed notering fra Underwriters Laboratories Inc. Det har en CSA sikkerhed notering fra The Canadian Standards Association. I december 2010, er det ikke en ETL sikkerhed notering fra Intertek.


relaterede artikler