Brug af uaktuelle øl i Havearbejde

November 12

Brug af uaktuelle øl i Havearbejde


Øl kan gøre mere end bare hjælpe dig slappe af udenfor på en varm, solrig dag efter at have arbejdet i gården. Det kan blive en del af dit havearbejde rutine. Uaktuelle øl trods prøvesmagning flad, bevaret mange af sine kemiske egenskaber, hvoraf nogle er naturlige hjælpemidler i havearbejde. Det betyder, at du ikke længere behøver at smide uaktuelle øl væk, og at du har et naturligt alternativ til at bruge i din værftet i stedet for skrappe, kunstgødning og pesticider.

Eliminerer Snegle og Snegle

Et af de vigtigste ingredienser i øl er fermenteret gær. Skadedyr såsom snugs og snegle faktisk tiltrukket stoffet, til trods for at det kan dræbe dem. Hæld en lille skål med flad øl og placere den 1 eller 2 fra det angrebne område. Efter en dag eller to, vil du opdage, at insekterne er druknet sig i øl. Toss væsken ud og gentag efter behov, indtil din have er fri for skadedyr.

Tiltrækker Sommerfugle

Sommerfugle er smukke, naturlige væsener, der kan inspirere kreativitet og også hjælpe bestøve blomster i din have. Du kan tiltrække sommerfugle ved at oprette en simpel lokkemad for dem ved hjælp af gamle øl fra dit køleskab. Kombiner og bland et pund sukker, en flaske uaktuelle øl, tre modne bananer og en kop frugtsaft. Dernæst sprede blandingen på træer, sten eller blomster i gården. Du kan også anvende blandingen til en svamp eller pinecone og hænge det fra et træ, hvis du forsøger at tegne sommerfugle til et bestemt sted.

Tilføj til Kompost

Kompostering er en metode til at skabe jord ud af nedbrudte, organiske materialer. Dette kan omfatte madrester, kaffegrums og endda nogle papirprodukter. På grund af gær og nitrogen i øl, tilføjer uaktuelle øl til en kompostbunke vil fremskynde nedbrydningsprocessen. Det betyder, at materialerne vil bryde ned hurtigere, bliver til rige jord hurtigere. Desuden naturlige nitrogen i øl hjælper planter til at vokse. Bare vær forsigtig, hvor meget øl du tilføjer. Det kan skabe en skarp lugt i din værftet, hvis du bruger for meget.

Forvise brune pletter

Brug uaktuelle øl til at hjælpe med at tage sig af irriterende, brune pletter på din frodige, grønne plæne. Bland uaktuelle øl med vand og suppe i en sprayflaske og gælder for den brune område omkring tre til fire dage om ugen. Fordi øl indeholder kvælstof naturligt, det er et alternativ til at tilføje den kemiske ammoniak til din værftet. Når græsset udfylder, kan du anvende øl, vand og sæbe blanding hver to til tre uger til at hjælpe med at opretholde sundheden for din græsplæne.


relaterede artikler