Sådan Find Studs Gennem Udvendig Siding

December 14

Sådan Find Studs Gennem Udvendig Siding


Finde nitter på indersiden af ​​hjemmet er aldrig for svært - knock-knock metode ofte fungerer uden problemer. Men at finde en stud på udvendig beklædning er lidt anderledes. Banker på forskellige dele af sidespor er mere end sandsynligt vil ikke fortælle dig, hvor der er eller ikke er en stud. Den bedste måde at finde en stud mens du arbejder på på ydersiden (uanset om mursten, sidespor eller sten) er at bruge en elektronisk stud finderen.

Instruktioner

1 Placer stud finderen ved kanten af den udvendige beklædning. Gå meget langsomt langs udvendig beklædning, mens du holder stud finderen. Lidt lys slukkes, eller finderen vil gøre en bippende lyd, når den finder en stud.

2 Tegn et mærke på det nøjagtige sted, hvor stud Finder lokaliserer en stud. Foretag et andet varemærke, hvor stud Finder holder op at bippe eller blinker. Området mellem blyantstreger er den udvendige beklædning er stud.

3 Mål hver af blyantstreger, du har foretaget. Mål længden af ​​hver stud med din målebånd. Typisk pigge anbragt med enten 16 eller 24 tommer centre. Måling dine karakterer vil hjælpe kontrollere, at stud finderen var korrekt.


relaterede artikler