Planer for Hjemmelavet blomsterkasser

August 5

Flower havearbejde er en tilfredsstillende hobby, der bringer både glæde for voksende og en vidunderlig duft til alle. Uanset om du er en ivrig gartner med et stort område helliget blomster eller blot ønsker at forbedre udseendet af din landskabspleje, overveje blomsterkasser. At skabe sommerhus føler uden at bryde dit budget, vælge at lave din egen.

Materialer og værktøj

Vejrbestandigt træ er det mest logiske valg til konstruktion blomsterkasser da de vil blive udsat for elementerne. Cedar og cypres er særligt vandafvisende og cedertræ er også modstandsdygtige over for de fleste skadedyr. For en mere økonomisk valg, overveje fyr eller eg.

Hvis du ikke ejer en sav eller ikke ønsker at pådrage sig udgifter til leje en, de fleste hjem forbedring butikker som Home Depot og Lowe tilbud de første to snit gratis på træ købt fra dem. Hvis du har brug for mere end to snit, der er en nominel gebyr.

Vindue blomsterkasser kræver også en form for støtte, så vælg fra træ seler, der er malet eller farvet til at matche dit træ eller metal beslag. Metal beslag er tilgængelige i en bred vifte af stilarter og finish fra almindelig til dekorative. Køb dem, der vil supplere stilen i dit hjem.

Yderligere forsyninger og værktøjer omfatter træskruer, en skruetrækker eller boremaskine og maling. Du kan også vælge at farve i stedet for maling, hvis det ønskes.

Konstruktion

Byg en ramme kassen. Boksen skal have samme bredde som vinduet så resultatet vil være symmetrisk. Hvis du bygger mere end én kasse, gå videre og bygge alle rammer på en gang.

For bunden, bore et par små huller til dræning. Sørg for, at hullerne er mere mod fronten af ​​kassen, så når vandet afløb betyder det ikke lække ned foran dit hus og efterlade snavs spor.

Fastgør rammer til bunden ved hjælp af træskruer. Hvis kasserne er lange, kan det være nødvendigt at tilføje ekstra understøtning i midten. Tilføje disse på indersiden bunden af ​​kassen, så de ikke er synlige udefra.

Hvis du planlægger at male eller bejdse kasserne, så gør det inden de bliver overholdt huset. Dette forhindrer muligheden for at få malingen på dit hus. Hvis du har købt træ seler, skal du male disse nu så godt og lad tørre.

Mens kasserne er tørring, gør boret karakterer for de beslag eller seler under vinduet. Pre-bore hullerne, så det er ikke så vanskeligt at vedhæfte, når man holder de tunge kasser. Skru beslagene til bunden af ​​kasserne og sørg for at bruge rust resistente skruer.

Klæbe dåse til vinduesrammen ved hjælp af forborede huller. Foretag de nødvendige justeringer for at sikre kasserne er niveau derefter udfylde med jord og planter.


relaterede artikler