DIY Open LED Sign

October 7

DIY Open LED Sign


Lys-dioder eller lysdioder, har fordele i forhold til glødepærer, herunder kompakte størrelse, lang levetid og smal båndbredde. Du kan bruge lysdioder til lyse værelser, i bilens forlygter, i mobiltelefon skærme og fjernbetjeninger. Belyst "Open" tegn skal være synlig i mørke, selv på afstand. De bør også markant farvet og lyse for at tiltrække opmærksomhed. Lysstyrken af ​​lysdioder gør dem til et glimrende valg for belysning i "Åbn" tegn.

Instruktioner

1 Lav en blyant mærke i hver plet, hvor du ønsker en LED.

2 Bor et hul centreret i hver blyant mærke hele vejen igennem plastik.

3 Linje indersiden af et hul med en tynd linje superglue, og skub en LED gennem bunden, så spidsen rager ud af hullet. Gentag denne procedure med alle hullerne.

4 Lod alle lysdioder i serie anode til katode. Katoden er den længere terminal, og anoden er den længere terminal. Du kan lodde lysdioder direkte sammen, hvis de er tæt nok. Hvis de ikke er, skære et stykke af elektrisk ledning, og lodde den ene ende til hver af terminalerne, du ønsker at oprette forbindelse. Alle lysdioderne bør danne en lang linje, med begge ender af linjen usammenhængende.

TIPS

  • For at tænde skiltet, forbinde de to ende lysdioder til en strømkilde. Den højere spænding strømkilden er, jo lysere lysdioderne vil skinne.
  • Modstande er unødvendige i dit tegn, da den store mængde af lysdioder vil give nok modstand.

relaterede artikler