Sådan resolder Kobber Pipe

November 9

Sådan resolder Kobber Pipe


Over tid, kan loddet kobber leddene udvikle små utætheder eller i ekstreme tilfælde kan loddet fælles pause fra hinanden. Enten scenario fører til en overdreven vand lækage, der kan skade ubeskyttede, der omgiver utæt forbindelsen. Heldigvis loddede samlinger er repareres med minimale mængder af forberedelse og dyre værktøjer. Korrekt rengøring og varme er nødvendige for at sikre den resoldered forbindelse er fortsat stærk og lækage-fri. Beskidt kobber tillader ikke loddemetal at tætne samlingen og ikke nok varme påført en tilslutning medfører loddemetal til at sidde på toppen af ​​en forbindelse. Begge problemer vil tillade lækagen at vende tilbage.

Instruktioner

1 Sluk vandventilen leverer vand til utætte kobberrør forbindelse. Åbn en vandhane forbundet til kobberrør. Placer en plastik spand under utæt forbindelsen.

2 Gør et snit to inches forbi hver side af utæt kobber fitting med en slange cutter. Kassér den del af kobberrør udskæring.

3 Rengør ydersiden af begge afskårne ender af kobberrør med 220 sandpapir korn indtil kobber skinner og har ingen tegn på mørkebrun plette. Rengør indersiden af ​​to kobber koblinger med en rund stålbørste. Skub den ene ende af hver kobling over begge afskårne ender af røret.

4 Mål afstanden mellem de trykkede linjer af hver fitting med et målebånd eller stål regel. Skær et stykke kobberrør til at passe mellem de to koblinger. Rengør begge ender af røret som beskrevet. Fjern koblingerne. Påfør lodning flux til indersiden af ​​alle koblinger og ydersiden af ​​alle afskårne stykker rør. Skub brikkerne sammen.

5 Tænd og tænde en propan fakkel. Arbejde faklen flamme omkring de forbindende punkter i en kobling og kobberrør. Fjern brænderens flamme fra kobber montering. Skub blyfri lodning omkring forbindelsen, indtil du ser en sølv ring omkring sømmen. Gentag processen på de tre resterende tilslutninger. Lad forbindelserne køle af inden du tænder for vandet og inspicere reparationen for utætheder.

TIPS

  • Beskyt områder omkring kobberrør at sikre sig mod eventuelle brande.

relaterede artikler