Hvor skal jeg anbringe en Hvilestol

July 3

En hvilestol kan være en praktisk tilføjelse til en hule eller en stue, hvor en masse lounging og napping opstår. En hvilestol kan være både en stol og et sted at helt ligge ned, skabe mere plads på andre møbler. Før du placerer en hvilestol i et rum, overveje elementer i rummet konfiguration og den nødvendige plads ved et helt åbent hvilestol.

Størrelse

Sørg for, at hvilestol vil passe gennem døren til det rum, hvor du ønsker at placere det. Indvendige døråbninger spænder fra 30 til 36 inches lang, mens hvilestole typisk er mindst 36 inches i bredden. Mål både døren og hvilestol, inden du forsøger at bringe det ind i et rum, for at sikre, det vil passe. Dernæst passer til hvilestol ind i rummet, som du udpeger til det. Dette kan være en vanskelig opgave på grund af den typiske omkreds af en hvilestol. Sørg for, at hvilestol ikke overvælde det rum, hvor du placerer den.

reclining

En hvilestol er beregnet til at fuldt læne sig tilbage. Det betyder, at du skal masser af plads bag stolen, så den kan læne sig tilbage så langt tilbage som det er meningen, at. Sørg for, at et sofabord eller et hjørne af en sofa ikke vil hæmme en udvidelse af hvilestol s fodstøtte. Nogle hvilestole har brug kun omkring 6 inches af ekstra plads mens andre har brug for mere end en fod bag dem til at passe. Det samme gælder for den forreste, med nogle behov for mindre end en mund plads, mens andre har brug for mere end 2 fødder. Inden du flytter en hvilestol på plads, måle den, mens den er åben fra toppen af ​​ryggen til den nederste kant af foden hvile og tilføje omkring en fod for den samlede mængde plads du får brug for det.

Vinkel

Den vinkel, ved hvilken hvilestol ansigter behov, der skal tages i betragtning. Ved placering af recliner i rummet, skal det være i en position, der er let for brugeren at se fjernsyn og kommunikere med andre i rummet.

Decor

En hvilestol skal passe et rummets indretning i form af sin stil og farve. Hvis den ikke gør det, kan du nemt sætte en dyne eller tæppe over toppen med puder til at matche for at gøre det bedre egnet til rummets andre møbler. Reupholstering hvilestolen er en anden mulighed, men langt dyrere.


relaterede artikler