Magnolia Tree Identifikation

July 28

Magnolia Tree Identifikation


Magnolia træer dekorere mange værfter i hele Nordamerika med store, farverige blomster og mørkt løv. Kendt som nem at dyrke og hjertelig, de er opkaldt efter Pierre Magnol, et fransk botaniker. Deres karakteristiske, ofte store blomster og blade gør de fleste typer af magnolier let at identificere. Magnolia træer forblive en populær, velkendt, dekorative træ i mange lande, der findes i både tempererede og tropiske områder.

Ancient Plant

Magnolier dato tilbage millioner af år, før bierne begyndte at bestøve blomster. Som sådan, de mangler sande blomster, da de har ingen reelle kronblade eller bægerblade (de øverste, blad-lignende strukturer på en stilk, der hviler lige under kronbladene på sande blomster). I stedet magnolier har duftende, farvede blosterblade, blomsten-lignende strukturer, der findes i planter mangler kronblade og bægerblade. De indeholder en sukkerholdig, nektar-lignende udledning snarere end ægte nektar. Dette tiltrækker biller, der bestøver magnolier, snarere end bier.

Frugt Udseende

Frugten af ​​magnolia fejlagtigt synes at være en kegle. Magnolia frugt følger forsvinden blomsterne og eksisterer i en træagtig, kegleform cirka 2 til 6 inches i længden. Ved udløb, kegle udtørrer og deler steder. Dette udsætter en rød-, lyserødt eller orange minimalistisk materiale, der dækker frøene. Den pulp-lignende, kødfulde materiale tiltrækker frø-ædende fugle, der hjælper til at sprede frøene.

Flower Udseende

Magnolier indeholder store, sædvanligvis duftende blomster. Repræsenteret farver er hvid, lilla, grøn, pink eller gul. Blomster af de magnolia vokse som en enkelt knop i slutningen af ​​en filial, snarere end i bundter eller mange langs en enkelt gren. I løvtræer, blomsterne åbne før bladene vises. Deres farve kan variere fra top til bund eller ende til ende. Generelt magnolia blomster varierer i diameter fra 3 til 12 inches og vises tidligt om foråret.

Blade og Timber

De fleste magnolier indeholder store blade med en mørk grøn pigment og en lidt voksagtig konsistens. Selvom alle magnolier er kendt for deres smukke løv, nogle har meget store blade. Big blade og Ashe magnolier kan have blade, der er 2 fod lang med en fod bred. Magnolias kan være løvfældende eller stedsegrønne. Selv om de for det meste er begunstiget som en have ornamental, magnolia træ høst sommetider sker, og materialet finder anvendelse i husholdningsartikler. Blød, glat tekstur og en lys farve karakterisere magnolia træ. Magnolier indeholder forholdsvis tynd, glat bark.

Modenhed

Ved modenhed, de fleste magnolia træer forbliver kun mellemstore træer. Nogle eksisterer som store buske nåede kun 15 til 20 fod høj. Den største af de træer, de sydlige magnolia, kan nå op på 80 fod i højden og er 40 fod i diameter. Denne art indeholder også nogle af de største blomster, som kan nå 1 fod i diameter, og som indeholder en stærk duft. Dens blade er også blandt nogle af de største. Agurk magnolia, en anden populær type, vokser næsten lige så stor, men har mindre duftende, mindre blomster.


relaterede artikler