Sådan Plan for Hængende Gipsvægge i din kælder

February 9

Sådan Plan for Hængende Gipsvægge i din kælder


Gipsvæg har mange navne. Det kan kaldes vægplader, gipsplader, sheetrock eller rock. Et materiale kaldet gips er klemt inde mellem papir. Drywall ikke er særlig stærk, men det kan give bygherrer til at skabe vægge hurtigere end gips. Med en smule planlægning, kan hænge gipsvæg i kælderen udføres af folk, der ønsker at gøre arbejdet selv.

Instruktioner

1 Ret eventuelle kælder problemer beskæftiger sig med vand. Vedvarende problemer med fugt, lækager og oversvømmelser skal korrigeres før planlægning en gipsvæg projekt i kælderen.

2 Få nogen til at hjælpe dig. Selv kvart tomme tyk drywall vil være tunge. En typisk gipsvæg bord er 8 fod med 4 fødder, halv-tomme tyk, og kan veje 50 til 60 pounds. Det er besværligt at bære og fastgøre det til en plet ved dig selv. Ekstra hjælp vil ikke kun spare tid og kræfter, men det vil du holde dig sikker.

3 Koordinere hjælp før tid. Hvis du ikke en er professionelle og har ingen tidsplan til at fuldføre projektet, tidsplan tid for hjælperen at komme.

4 Bestem hvordan gipsvæg vil blive leveret. Hvis du har 10 ark drywall, skal du bruge en stor bil, der kan håndtere vægten. Du vil også brug for hjælp og pålæsning. En anden mulighed er at have gipsvæg leveret fra butikken. Mens shipping cost kan være heftig, kan det være bedre end at finde et køretøj og en person til at hjælpe dig losse det.

5 Find et tørt miljø inde i dit hjem for at gemme gipsvæg. Hvis du har gipsvæg leveret fra butikken, kan leveringen folk også flytte gipsvæg fra lastbilen til det sted, hvor du vil have det gemt.

6 Beregn mængden af drywall nødvendig. Kældre er som regel lav på syv til otte fod. Disse lavere højder gøre arbejde lidt lettere uden brug af store trin stiger. For at beregne mængden af ​​materiale, måle længden af ​​en væg og derefter højden af ​​væggen og formere disse længder. For eksempel en 15 fod lang mur, der er syv fod høj har et areal på 105 kvadratfod. En typisk 8 fod med 4 fods gipsvæg panel er 32 kvadratfod. Hvis du opdeler 105 fod med 32 fod får du 3.28 paneler. Runde op til få et lige tal. Resultatet er, at der vil være behov fire paneler til at dække væggen. Gentag beregningen for hver væg, og der tilsættes 10 procent for dårlige snit, installation fejl og beskadigede gipsvæg.

7 Bestem type drywall paneler du behøver til kælderen. En fugt og mug resistent gips er mere egnet til niveauer under jorden. Omkostningerne er lidt højere end en standard 8 fods med 4 fods gipsplader og kan være $ 10 til $ 15 per panel.

8 Plan om installation gipsvæg på loftet, før du installerer det på vægge. Men hvis du planlægger at sætte et hængende loft med paneler, kan du ønsker at installere gipsvæg på væggene først.

9 Erhverve værktøjerne til skæring gipsvæg. Drywall kan skæres med en kniv, især hvis snittene er lige. For nedskæringer såsom huller eller kurver, et nøglehul sav, drywall sav eller roterende værktøj vil gøre arbejdet lettere. Du skal bruge en T firkantet mindst fire fod lang til at gøre lige og endda snit langs fire fods længde af bestyrelsen. Før nedskæringer langs otte fods længde, vil en kridtstreg være behov for at markere en lige linje. Køb en bestyrelse på mindst otte fod lang, så du kan score panelet. Med i bestyrelsen på en lang arbejdsbord eller tabel, kan du foretage lange lige snit ved blot at udføre og bøje gipsvæg langs kanten af ​​bordet.

10 Køb hardware og andet materiale for at sikre gipsvæg til en træramme i din kælder. Kløerne kan anvendes, men skruer er bedre. Skruer vil ikke poppe op som søm og kan fjernes let, hvis du laver en fejl. Brug en strømforsyning skruetrækker til at gøre arbejdet gå hurtigere og forhindre din hånd fra skade at gøre gentaget arbejde. Skruer er normalt placeret hver syv inches omkring leddene og 12 inches andetsteds.

11 Køb metal hjørne strips til hjørner, der går udad. Søm skal placeres hver fjerde til ni inches at fastgøre strimlen. Skruer kan gøre metalbåndet overflade ujævn.

12 Få materialerne til at deltage i gipsvæg. Fugemasse eller drywall forbindelse anvendes til at forsegle samlingerne af gipspladerne sammen. Gipsvægge tape eller forstærkende tape med fugemassen skjuler hullerne mellem gipsvæg. En fire inch kit eller fælles kniv anvendes til at påføre fugemassen. Forbindelsen kan anvendes til at skjule skruehovederne og skrue fordybninger på væggen. Når forbindelsen er tørt, skal du sandpapir eller en Power Sander til at udjævne ru overflader og gøre væggen ser så fladt som muligt.

13 skaffe elementer til at beskytte dig selv og overflader fra rod. Bær sikkerhedsbriller og bruge støvmasker for at forhindre dig i at trække vejret af de partikler, der er oprettet fra slibning. Har drop klude på gulvet for at samle støv, og bruge en butik vac at rydde op områder for at fjerne støv efterladt.

TIPS

  • Hvis du er den eneste, der arbejder på at installere gipsvæg, overveje at leje en professionel. Den sværeste del af at arbejde med gipsvæg beskæftiger sig med kombinationen af ​​stor størrelse og vægt.
  • Slibning gipsvæg efterlader et stort rod. Beskyt dig selv med støvmasker, og forhindre andre værelser ikke udsættes for gipsvæg støv.

relaterede artikler