Sådan installeres en Flydende parketgulv

January 18

Flydende gulv installation træ giver dig mulighed for at installere gulv i dit hjem, virksomhed eller anden type bygning, der ikke er naglet til den faktiske gulvbrædder i dit hjem. Ofte de simpelthen snap sammen eller nogle gange er limet på plads. Det er let at installere gulv er hurtig til at sætte på plads, går over toppen af ​​et hårdt materiale gulv og ofte kan købes i ægte træ (kaldet manipuleret gulve.)

Instruktioner

1 Fjern alle nødvendige fra gulvet, du ønsker at placere det flydende trægulv på, som omfatter fjernelse af tæpper, polstring, søm eller hæfteklammer, der ville gøre gulvet være ujævnt gulv. Selvom du ikke behøver at fjerne gulvet modellering i rummet, vil gøre det give dig en strammere, mere professionel pasform.

2 Læg skummet underlag, som er en plast som papir, som blot rullet over toppen af det eksisterende gulv. Du skal blot rulle plast på træ gulvbræt, fjerne det tape på underlag og tryk på plads. Dette giver gulvet en mere behagelig følelse som man går på det.

3 Installer den første række ved at lægge de første flydende træ gulvplanker på plads, mod en væg. Montér dem stramt op mod væggen eller under modelleringen hvis de ikke fjernes. Arbejde på en hel række på tværs af lokalet på et tidspunkt, positionering hvert stykke til højre eller venstre for den aktuelle stykke styrketræning og tappe på plads.

4 Interlock hvert stykke på plads, når du går til sikringsanlæg typer af flydende trægulve. Hvis sømning på plads, søm stykkerne ned en gang en fuld række er sat på plads.

5 Mål og skære det sidste stykke efter behov for at passe ind i den resterende plads. Da de fleste kasser af flydende trægulv kommer med forskellige store stykker, kan du finde en, der passer korrekt. Hvis ikke, måle den rigtige størrelse (fra væggen til enden af ​​rækken) og bruge en rundsav til at skære det stykke være så præcis som mulig.

6 Begynd næste række efter den første række er blevet sat på plads ved at gå tilbage til den oprindelige brik og sikringsanlæg det næste stykke flydende trægulve på plads. Vær sikker på at efterlade en to til tre tommer forskel fra række til række, hvor hver planke stopper. Med andre ord bør enden stedet af planken i forrige række aldrig matche op til slutningen af ​​den næste rækkens planke.

7 Fortsæt med at arbejde række for række på tilslutning og sømning den flydende trægulve på plads, indtil hele rummet er blevet lagt på plads. Når du kommer til et hjørne eller døråbning i lokalet, omhyggeligt tage målinger af dette rum og skære gulvet til at matche snittet af døråbningen.

8 Afslut projektet ved at installere et fiskerfartøj trim langs væggen basen, hvor den møder gulvet. Dette er blot et dekorativt stykke, der er skåret til størrelsen af ​​væggen og naglet på plads, hvis du ønsker at tilføje det.


relaterede artikler