Hvordan man styrer Scarab Biller

March 6

Styring Scarab biller er en året rundt job, der kræver en betydelig årvågenhed. Både voksne og larver er modstandsdygtige over for de fleste insekticider og voksne er i stand til flyvning, hvilket udvider deres territorium hurtigt. Scarab biller strimler træer og andre planter i sværme, der rejser om natten, hvilket gør dem svære at kontrollere.

Instruktioner

1 Ansæt insekticider, der indeholder dimethoat. Spray træstammer og omkringliggende vegetation før solnedgang at fange sovende sværme. Resterende kemiske virkninger er usandsynligt, at dræbe biller direkte, er dog ægproduktion reduceret.

2 Indfør skarabæ bille fælder, også kaldet lys fælder, omkring ejendom modtagelige for skader. Scarab bille fælder trække billen i en kasse med en glød lys. Billen skubber en rulle i toppen af ​​boksen for at få posten, rullen vender igen og forsegler kassen.

3 Dyrk jorden regelmæssigt for at dræbe larver og udsætte dem for naturlige rovdyr såsom husskader, der forbruger store mængder af Scarab biller, når de foreligger.

4 Kontrol ukrudt at fjerne redeområder for voksne biller. Spray en let sæbe og vand blandingen på problemområder, når kemisk brug er uønsket.

5 Plant bille resistente træer og buske for langsigtet kontrol. Fjern døde eller syge planter til at minimere fodring tiltrækning af ejendommen.


relaterede artikler