Sådan Erstat King Size Box Springs

April 24

Sådan Erstat King Size Box Springs


Ifølge A Better Bed, anbefalede udskiftning af en madras og box foråret er hver 8 til 10 år. Enhver tid, at en madras begynder at synke sammen, slitage på boksen foråret ligner det skal udskiftes, væggelus beskadige boksen foråret eller boksen foråret har tegn på, at det skal udskiftes, købe en erstatning er en nødvendighed. Selvom en madras og box foråret købes normalt sammen, er det muligt at erstatte kun boksen foråret snarere end at erstatte begge.

Instruktioner

1 Mål nuværende boksen foråret til king size seng. Brug et målebånd og få længden og bredden. Mens king size senge er lavet til en standard størrelse, er der faktisk to typer af king-size senge: California konger og regelmæssige konger. Ved at måle boksen foråret, der passer madrassen, vil du være sikker på, at udskiftningen boksen foråret vil passe sengen.

2 Indstil et budget maksimal pris. Der er flere stilarter og typer af box fjedre, der kan matche enhver indretning. Prisen på en boks foråret vil variere baseret på den stil, materialer, højde og om det er til salg eller ej. Omkostningerne minimeres ved kun at udskifte boksen foråret, men har en maksimal pris vil forhindre overforbrug.

3 Sammenlign priser på forskellige mærker. Forskellige mærker og butikker vil sælge på forskellige prisklasser. Off mærker er normalt billigere end helt navngivet boks fjedre.

4 Spørg om brand eller butik sælger box fjedre til konge mellemstore senge alene eller kun med en madras. Nogle butikker vil ikke sælge boksen foråret separat eller vil kun sælge bestemte seng størrelse boks fjedre separat. Hvis kun en boks foråret er nødvendigt, madrassen er en ekstra og unødvendig udgift.

5. Kig online. Online muligheder gennem websteder, der sælger møbler er normalt til en bedre pris punkt, og de er mere tilbøjelige til at sælge boksen foråret alene. Når du køber online, se på målingerne af boksen foråret eller den særlige kingsize-seng, at det er designet til, inden de køber.


relaterede artikler