Sådan Gør din egen Alkohol Jelly for Start pilleovne

July 4

Alkohol jelly brænder for en tilstrækkelig tid til at tænde en pilleovn samtidig lægge off nogle dampe eller lugte. Alkohol gelé eller sprit gelé, er let at opbevare, transport og lys. Det har den ekstra fordel, at relativt let at gøre derhjemme, så du sparer både tid og penge, når det kommer til belysning din pilleovn. Når gjort, vil du ønsker at gemme din alkohol gelé i en lufttæt plast eller glas beholder.

Instruktioner

1 Bland 1 ounce af calcium acetat (fås hos din lokale apotek eller online) med 1 ounce vand i et plastbæger og rør godt indtil calciumacetat opløses.

2 Hæld 6,5 ounce af 91 procent eller mere sprit i de øvrige 10 oz. kop.

3 Hæld alle de opløste calciumacetat i sprit og slyng blandingen rundt forsigtigt. I løbet af få øjeblikke indholdet af beholderen vil henvende sig til gelé, med et lag af flydende gnidning alkohol på toppen.

4 Hæld overskydende gnidning alkohol i en vask og køre masser af vand i vasken for at vaske det. Placer gelé du har foretaget i en lufttæt plast eller glas beholder, indtil du er klar til at bruge det. Efter behov kan en ske til at fjerne mængden af ​​gelé påkrævet og re-forsegle resten i lufttæt beholder.

5 Placer en klump gelé i din pilleovn som pr ovnen producentens anvisninger og tænde gelé med en kamp eller en brand starter. Lad ikke gelé tørre ud før belysning.

TIPS

  • Hvis gelé tørrer lidt ud, genoplive den ved omrøring i en teskefuld sprit. Hvis gelé tørrer helt ud, kassere det og gøre nye gelé. Lav din egen calciumacetat ved at knuse syreneutraliserende tabletter med et minimum på 1000 mg οf calciumcarbonat pr tablet og blande den knuste blanding med et tilsvarende beløb af eddike. Lad eddikeopløsning åben til luften indtil ca. 1/2 af eddike fordamper. Langsomt hæld eddike opløsning i en kop 91 procent (eller mere) sprit under kraftig omrøring. Når gelé former, hæld det overskydende sprit.
  • Må ikke indtages af gelé, da det er giftigt.

relaterede artikler