Hvordan løser jeg en utætte bruser Diverter?

March 2

Et brusebad fordelere er den lille tud, der er trukket op til at aflede vandet flow til bruser hoved og skubbede ned for at aflede vand strømmen tilbage til brusebad hane. Over tid, kan dette lille stykke opleve lækager fra den konstante vandtryk, der skubber mod det, når bruseren er i brug, hvilket vil mindske vandtrykket, der går til brusehovedet. For at rette de utætheder, skal du udskifte diverter stykke.

Instruktioner

1 Dæk badekarret afløbet med en vaskeklud. Dette vil forhindre enhver hardware fra at falde ned i afløbet.

2 Bestem hvordan diverter tud er forbundet til brusebad hane og fjern det. Hvis der er en skrue direkte under omskifter på undersiden af ​​vandhanen, skru det med en skruetrækker eller unbrakonøgle, og træk den ud. Hvis der ikke er nogen skrue, brug en rørtang til at dreje omlederen mod uret, indtil det kommer ud.

3 Gå til et hjem forbedring butik med den gamle diverter tud og købe en identisk reservedel. Hvis du har brug for hjælp, tage den gamle brik til en servicetekniker, og de vil hjælpe dig med at finde den rigtige del.

4 Installer din nye bruser diverter tud ved at stramme den på eller skrue den på samme måde, som du fjernede den gamle omstilling. Når stramt på plads, teste din nye diverter tud ved at tænde for vandet og trække den op. Der bør være næsten ingen vand drypper fra hanen, når vandet er omdirigeret til bruserhovedet.


relaterede artikler