Sådan Pris InGround Pools

May 29

En inground pool kan synes som en luksus, men i betragtning af dens levetid er betydeligt længere end en sammenlignelig over jorden pool, kan pool installationsomkostninger være pengene værd. Ikke blot en inground pool give timers underholdning for din familie, men det tilføjer også til værdien af ​​din ejendom. Før du begynder projektet, arbejde med en velrenommeret entreprenør til at holde pool omkostninger inden for dit budget. Du bør også indse, at byggeprojekter sjældent kommer under budgettet og pool installation er ikke anderledes.

Instruktioner

1 Beslut hvilken slags inground pool konstruktion, du ønsker. Vælg beton til en one-of-en slags design, som også er den dyreste løsning. Væggene i en konkret pulje kan være stål med beton sprøjtet over dem, eller de kan være strukturelle, meget gerne, at et hus fundament. Vælg en vinyl-foret pool, hvis du en leder efter noget enklere. For ekstra holdbarhed, plukke en foring med en tykkelse, der er mindst 20 til 30 mm, eller cirka en tomme. Vælg en pre-formet fiberglas pulje til at sætte i jorden, hvis du vil installere den pulje i så lidt som tre dage.

2 Bestem hvor du kommer til at sætte poolen. Ekstra grave, terrasser og rock fjernelse alle føje til pool omkostninger.

3 Tal med de lokale pool entreprenører at finde den person, der kan bygge den pulje, du ønsker til en pris du kan betale. Kig efter en entreprenør med en gunstig bedømmelse af den lokale Better Business Bureau. Bed om en detaljeret forklaring af garantien han giver på den færdige pool. Anmod referencer og følge op på dem. Spørg hvis poolen entreprenøren har adgang til alle finansieringsmuligheder gennem pool forhandlere.

4 Spørg om omkostninger for den model, du vælger pool vedligeholdelse. Bestem hvor meget kemikalier og pool pleje kommer til at koste på månedlig eller årlig basis.

5. Overvej at bygge poolen i løbet af off-season. Mange entreprenører tilbyde en rabat på puljer bygget når deres virksomhed er langsom.

6 Læs omhyggeligt alle dokumenter, før du tilmelder dem. Hvis du ikke forstår noget, bede entreprenøren at forklare, hvad omkostningerne i forbindelse med et bestemt punkt er mere detaljeret.

7 Husk, at pool ekstramateriale nemt kan fordoble prisen på poolen. Udendørs lys, landskabspleje, dæk, hegn og møbler er ikke typisk del af puljen omkostninger citeret af en entreprenør. Mens nogle elementer er valgfrie i de fleste kommuner sikkerhed hegn er obligatoriske. Funktioner som kurbade, vandfald og uendeligt kanter også tilføje til prisen på poolen.


relaterede artikler