Sådan Sikker Brug en mejsel

June 3

Sådan Sikker Brug en mejsel


Hvis du har afbilledet brugeren af ​​en mejsel hamre væk med en hammer, er du langt væk. Træet mejsel er faktisk en meget delikat instrument, der bruges til at skære og barbering træ. En mejsel, der ikke er så skarp som en kniv vil gøre dig noget godt. Da du kommer til at håndtere denne skarpt instrument primært med hænderne, skal du tage alle forholdsregler, når du bruger den for at undgå skader.

Instruktioner

1 Bær et par sikkerhedsbriller eller ansigtsskærm, når du bruger en mejsel. Hold træet du mejsling tæt bundet i en skruestik, fordi du vil bruge begge hænder. Altid justere den måde, du står i forhold til, hvordan du bevæger mejslen mod træet til at sikre, at du ikke mister din saldo.

2 Drej mejslen lidt, når de foretager en skrælle snit. Gøre dette, fordi det vil gøre skæringen lettere og mere smidig på grund af vinklen af ​​snittet er mindre. Hold mejsel klinge mellem tommel- og pegefinger, når du skrælle. Hvil din hånd mod bænken at holde tingene stabil. Dette vil gøre det muligt for præcis justering af forkant samt give dig mere kontrol over hastigheden.

3 Fjern træ hurtigt og sikkert ved hjælp af en mejsel ved at holde den skrå kant ned. Øge sikkerheden for denne procedure ved at holde begge hænder på bagsiden af ​​mejslen klinge. Husk, at en mejsel bruges mere som en kniv end en skruetrækker, som du hammer med en hammer. Prøv at gøre så meget skrælle uden en hammer som du kan.

4 Hold facet side af mejslen mod træet, når der skæres en konkav kurve. Tegn håndtaget tilbage, mens du trykker ned på samme tid. Dette vil skabe en nedskæring i den buede retning. Skær fra kanten til slutningen af ​​træet. Ved hjælp af en mejsel, der er lidt bredere end bestanden med til at sikre stabilitet og kontrol, når du bruger den til denne form for cut.

5 Vær ekstra forsigtig, når du bruger en kold mejsel og en baby mukkert. Kolde mejsler er alle-stål værktøjer, der bruges til at skære metal. Brug ikke en træ mejsel til at skære metal og ikke bruger en baby slæde på en træ mejsel. Kun en gummihammer eller et træ mallet er ideelle til at ramme en træ mejsel, og så skal du være meget omhyggelig og præcis med dit hit. Bær en beskyttende handske for at beskytte din mejsel hånd mod potentielt meget smertefuld en skade, når du bruger en kold mejsel.

TIPS

  • Kun en meget skarp mejsel med en fint slebet kant fri for nicks er i stand til at gøre lavvandede af nedskæringer.

relaterede artikler