Hvor høj Må bønner Grow?

October 22

Hvor høj Må bønner Grow?


Brede bønner er en varm sæson grøntsag også almindeligvis omtales som hestebønner, engelske bønner og hestebønner. Den vegetabilske vokser med minimal pleje og har en høj næringsværdi. Bønner planter har distinkte vækstkarakteristika herunder højde.

Beskrivelse

Brede bønne planter har en busket vækst og kommer i standard og dværg mellemstore sorter. Standard planter har en moden højde på omkring 4 fødder og dværg sorter vokse 1 til 1-1 / 2 fod høj. Planterne blomstrer med sorte og hvide blomster, der fører til læderagtige bælg indeholder nyreformede eller runde bønner.

Plantning

Den Purdue Cooperative Extension anbefaler plantning bønner i det tidlige forår. Plant frøene 3 til 6 inches fra hinanden og 1 til 2 inches dyb. Space rækker omkring 2 fod fra hinanden. Bønnerne er klar til høst, når bælg er tykke, men stadig grøn.

kulturelle behov

Plant bønner på områder af fuld sol og en frugtbar, veldrænet jord. Smuldrende og løs jord hjælper med fremkomsten af ​​kimplanter. Roter afgrøde med en anden afgrøde hvert år, da det mindsker chancerne for sygdomme i den vegetabilske.


relaterede artikler