Hvorfor har Frozen Water Pipes Burst?

October 25

Vand udvider som det fryser, besætter mere plads i sin faste form end i sin flydende form. Vandrør, sædvanligvis fremstillet af kobber eller plast, er stive og har tendens til ikke give plads til ekspansion. Resultatet kan være en rodet katastrofe inde i hjemmet.

Ice Blokering

En frossen vand rør har normalt ingen strømning ved vandhanen grund af is blokering. Ifølge Institute for Business og hjem sikkerhed, "Ice dannes i et rør ikke indebærer typisk en pause, hvor isen blokering opstår."

Svage Steder

Når en blokering opstår, stopper strømmende vand og pres bygger mellem det blokerede område og en lukket hane. Dette pres kan stige til flere tusinde pounds per kvadrattomme, mere end et rør kan bære. En tynd stedet langs røret kan være lige det svage område for tryk, der skal aflastes, hvilket resulterer i en pause.

Forebyggelse og løsning

Isolerende rør samt forsegling revner og åbninger, hvor kold luft kan påvirke rør kan forhindre skaden i at ske. Forlader en vandhane drypper, selv med en lille drop, kan forhindre røret bag det springer, fordi trykket ikke bygge til farlige niveauer i et sådant tilfælde.


relaterede artikler