Ornamental Pear Tree Sygdomme

February 26

Ornamental Pear Tree Sygdomme


Ornamental pæretræer er ikke hjemmehørende i USA, men er nu ret almindelig i de sydlige og varmere stater. Træerne er begunstiget i landskabspleje, fordi de har tykke blade, en kompakt form, falder farve og foråret blomstrer. Beskæring træet i den kolde årstid, vil hjælpe med at beskytte det mod skadedyr og sygdomme.

Fire Blight Disease

Fire skimmel er en bakteriel sygdom, der let spredes i blomstringsperioden. Varm, fugtige forår og sommer nætter vil øge forekomsten af ​​ildsot. Træet vil begynde at se ud som om den er blevet brændt af en brand, og der vil være en klæbrig depositum på grenene, når den har indgået ildsot. Hvis en filial eller kvist viser tegn på bakteriel sygdom, så hug den og placere den i en pose til rådighed for at forhindre det breder sig. Skær tættest kvist til næste sund knudepunkt. Enhver beskæring værktøjer, der rørte den inficerede træ skal desinficeres umiddelbart efter hver sveske. Ofte en ornamental pæretræ med ildsot kan ikke gemmes, men undertiden med intens overvågning og aggressiv beskæring et træ kan igen trives.

Leaf Scorch Disease

Svedne blade kan opstå på grund af ugunstige miljømæssige eller vejrforhold. Det er mest almindeligt under eller efter perioder med varme og tørke når rødderne ikke kan give nok fugt til resten af ​​træet. Andre årsager kan være komprimeret jord, transplantation chok eller herbicider problemer. Sygdommen behøver ikke at være fatal for træet. Beskær tilbage ramte områder og kontrollere, at træet får en ordentlig fugt og befrugtning. Bioklip omkring trærødder kan forhindre det i at tørre ud og forårsager svedne blade.

Leaf Spot Disease

Bladplet sygdom er en svampesygdom, der viser op på bladene af træet. Hvide pletter vises på bladene, så bladene kan falde af. Meget vådt vejr, især i løbet af foråret, kan forårsage svampesygdomme. Ved hjælp af en fungicid kan hjælpe med at forhindre bladplet.

Root Rot Disease

Svamp på roden af ​​en ornamental pære kaldes rodbrand. Det er forårsaget af alt for mættede rødder uden ordentlig dræning. Rodbrand kan hæmme væksten af ​​et træ, eller endda dræbe den. Et symptom på sygdommen er visnende blade i løbet af sommeren. Korrekt vanding og dræning samt fungicid kan forhindre rodbrand.

meldug

En svampevækst, der ligner en hvid-grå pulver på bladene af en ornamental pære kaldes meldug. Det er ikke nødvendigvis dødelig for træet, men påvirker dens skønhed og i nogle tilfælde reducerer spiring. En fungicid kan slippe af sygdommen eller forhindre det.


relaterede artikler