Udsmykning Ideer til gamle badeværelser

July 30

Udsmykning Ideer til gamle badeværelser


Du kan være i desperat behov for redecorating et gammelt badeværelse, men overvældet af alle de nye badeværelse design. Ikke alene er der hundredvis af forskellige dræn, brusere, spejle og badeforhæng, men hundredvis af bruser fliser og maling farver så godt. Udsmykning et badeværelse - ny som gammel - kan være overvældende, men alt vil være umagen værd, når dit badeværelse ser nye igen.

Fliser

Gamle badeværelser er normalt revnet, manglende eller farvede fliser, så du måske ønsker at begynde at dekorere ved at erstatte disse. Hvis det er inden for dit budget, kan du vælge helt at fjerne alle de gamle badeværelsesfliser og installere nye til vægge og gulv. Badeværelse fliser kommer i en bred vifte af former, farver, størrelser og materialer, så dine muligheder er uendelige. For at gøre dit badeværelse visuelt interessant, så prøv at kombinere forskellige fliser størrelser og mønstre.

Vægge

Vælg at male væggene i dit badeværelse, som vil holde dit badeværelse ser frisk og ny, som du har lyst. Du kan male den i en solid farve eller male vandrette eller lodrette striber. Ligesom fliser, de farvemuligheder til maling dit badeværelse er næsten uendelige. Ikke alene kan du male et gammelt badeværelse, men du kan også opdatere udseendet af dit badeværelse ved at installere tapet efter eget valg.

Kampprogram

Gamle badeværelse inventar kan blive rusten, så du måske ønsker at gendanne eller erstatte dem. Udskiftning gamle badeværelse inventar vil sandsynligvis koste mindre, og det er noget, du kan gøre på egen hånd eller hyre en professionel til at gøre. Hundredvis af badeværelse inventar til din håndvask, bruser og badekar i forskellige mærker er tilgængelige i byggemarkeder. De kommer i mange stilarter og er lavet af materialer som messing, porcelæn, glasfiber, krom, nikkel, rustfrit stål og støbejern. Valget afhænger af, om du går efter en moderne, moderne eller traditionelle look.

tilbehør

Indret dit badeværelse ved at hænge tilbehør, såsom håndklæder på en håndklædeholder eller folde dem pænt i en kurv eller en hylde. Ligeledes hænge mindre håndklæder på bruser ringe. Accessorize med glas eller acryl beholdere til at opbevare ting som vatpinde, tandbørster og tandpasta, og bruge lotion og sæbeautomater at accessorize så godt. Hvis pladsen er begrænset i dit badeværelse, kan du ønsker at købe en over-the-toilet stigen, som du kan hænge håndklæder og placere ting som sæbe, toiletpapir og andre badeværelse produkter. Vægge kan også være dekoreret med indrammede prints, og, hvis pladsen tillader det, kan stearinlys placeres på en bordplade. Du kan også vælge at installere glashylder, afhængigt af det udseende, du går efter.

Brusere og Vaske

Hvis du har en gammel badeværelse, chancerne er, at du har et badekar. Hvis du ikke bruger dit badekar meget ofte, kan du redesign hele dit badeværelse ved at have det fjernet. En badekar kan erstattes med en flisebelagt walk-in bruser og en rammeløs brusevæg, som vil gøre dit badeværelse synes større og vil give det en mere moderne udseende. Udskiftning din vask er en anden måde at komme op med et nyt design til dit badeværelse. Valgmuligheder omfatter piedestal dræn, køkkenbordet dræn, under-counter dræn, en konsol bord og en væg-mount vask. Den type vasken, du vælger, afhænger af det udseende, du går efter, og hvor meget plads du har i dit badeværelse. En piedestal vask, for eksempel, ser bedst i et mindre badeværelse og en konsol bord er større badeværelser.


relaterede artikler