Sådan fjer i Faux Painting

July 1

Du kan tilføje nogle dybde til en maling job eller en finurlig touch til din udsmykning projekt ved at bruge faux fjer, når du maler. Kunstnere og hjem dekoratører bruger forskellige typer af fjer i stedet for pensler og andre maling værktøjer til at skabe dramatiske udsmykning på vægge. Uanset om du planlægger at gøre et marmoreret udseende, et bestemt mønster, eller en mere freestyle type udsmykning, kan du bruge forskellige udtynding teknikker til at få det udseende, som passer bedst til din udsmykning behov.

Instruktioner

Grundlæggende Udtynding Teknik

1 Køb en fjerkost, gåsefjer eller kalkun fjer fra en kostume butik, isenkræmmer, eller håndværk butik. For en afslappet, eklektisk look, du måske ønsker at bruge en fjerkost, og for en marmor tekstur, overveje at bruge gåsefjer eller kalkun fjer. Uanset hvilken type fjer, du vælger, materiel op på dine leverancer, da du vil højst sandsynligt gå igennem en række støveklude og fjer, når du maler en hel væg.

2 Forbered væggen ved at anvende en base lag maling. Vælg en maling farve, der er en anden farve fra din base coat.

3 Dyp din fjerkost ind i din nye maling, og derefter let anvende det til væggen i et mønster, du vælger at teste malingen. Nogle foretrækker at anvende en masse maling, mens andre foretrækker en minimal test.

4 Test din ansøgning teknik, når de foretager mønstre på en væg ved at praktisere på karton eller nogle krydsfiner før der rent faktisk anvender malingen på væggen.

5 Tilføj flere farver med din fjerkost, og sørg malingen er helt tør i mellem hvert lag, og derefter dyppe den i en ny farve og gentaget.

Feather Marmorering Teknik

6 Mal en væg, så det ligner marmor, ved hjælp af kalkun fjer eller gåsefjer. Før maleri, holde spidsen af ​​fjer mellem fingrene, klemme let. Kør dine klemte fingre ned fjer fra spids til at dæmme. Fjeren bør adskilles i separate klumper; når de anvendes til at anvende maling det vil give et marmoreret udseende til en malet væg.

7 Forbered væggen ved at male det en fast farve over basen belægning. Dyp en kalkun eller gås fjer i malingen, du vil bruge til den marmorering look.

8 Træk din fjer på tværs af muren gør diagonale, tynde linjer. Sno fjer omkring gør krøller og swerves, og leger med bredden af ​​linjerne. Efter malingen tørrer en smule, skabe flere linjer.

9 Brug en udtynding pensel til at spore i venerne, der tilbyder en illusion af underjordiske årer i marmorering.


relaterede artikler