Sådan foretages fejlfinding Interiør-maling Problemer

October 12

Der er kun en ting værre end at se maling job, du har arbejdet så hårdt på Fail - det er malerarbejde og se det mislykkes igen. Spare nogle hjertesorg ved at behandle årsagen (r) i denne første problem, før du afhente en pensel. (Se også Sådan foretages fejlfinding Udvendige-maling Problemer .)

Instruktioner

1 For at forebygge eller behandle meldug, vask væg overflade med en 1-til-3 opløsning af blegemiddel og vand og lad det stå i 15 minutter, før skylning. Mal over det med meldug-bevis maling. Efter maleri, skal du sørge for at udnytte badeværelse og køkken fans til at øge omsætning.

2 Hvis malingen blærer, skrabe vabler, sand væggen for at fjer hårde kanter og male. Hvis blærer gå hele vejen igennem til underlaget (nøgne træ eller tørt væg), finde og løse fugt problemet først.

3 Påfør en høj kvalitet primer og topcoat for at forhindre revner eller afskalning. Dette resulterer som regel fra over-udtynding eller bredte malingen, utilstrækkelig forberedelse af overfladen eller manglende anvendelse primer på træ.

4 Påfør primer, samt at forhindre lapning, når en mørkere, tættere farve skyldes slagtilfælde overlap. Prime porøse overflader og lade primeren tørre grundigt før påføring af toplak. Arbejde i små områder, maleri fra våde områder i tørre, umalede overflader. Dette bidrager til at opretholde en våd kant.

5 For at forebygge og behandle blanke eller matte pletter, skal du bruge en primer eller sealer for at opnå ensartet porøsitet og anvende en anden frakke. Oprethold en våd kant ved anvendelse af fremgangsmåden forklare ovenfor.

6 For at forhindre rullemærker vises, brug af høj kvalitet ruller, og sørg for de er dæmpet, før det anvendes. Arbejde i 3-fods-firkantede sektioner, anvende maling i form af en W. Derefter udfylde og færdiggøre området med lys, parallelle streger.