Sådan Stram en køkkenarmatur

December 1

Sådan Stram en køkkenarmatur


Dit køkken vandhane får kraftig brug på daglig basis. Drejning hovedet fra side til side og andre normale handlinger kan løsne vandhanen, hvis den ikke er korrekt fastspændt, forårsager enheden til at være usikker og flytte rundt på kanten af ​​vasken. Stramning køkken vandhaner ofte tager to personer, blot fordi det er vanskeligt at nå de skruer, mens du holder Blandingsbatteri konstant på samme tid. For at holde din vasken stramt når den er fastgjort, kan du være i stand til at tilføje et klæbemiddel til lynlåse 'tråde eller installere en låseskive over møtrikken for at holde det stramt.

Instruktioner

1 Fjern eventuelle emner fra under din køkkenvask til at give dig selv fuld adgang til VVS.

2 Position overkroppen under vasken, så du kan se op bag vasken skåle til hvor vandhanen lægger.

3 Shine en lommelygte ved vandhanen forbindelser og bestemme, hvordan vandhanen er fastgjort til vasken. Der kan være en bolt under vandhanen tuden selv, to bolte på hver side af tuden, eller nødder, der stramme omkring hullerne adgangskrav til vand linjer og spray slange. Boltene kan være traditionelle, gevindskårne metal eller korte, relativt flade plast eller en kombination af begge.

4 Spørg en hjælper til at placere vandhanen og holde det på plads fra over vasken.

5 Tænd eventuelle nødder eller konnektorer med uret for at stramme dem. Hånd-spænd plast eller vinge-møtrik-forbindelser, eller bruge en justerbar skruenøgle til at stramme metal nødder. Særlige skruenøgler, der passer ind i snævre rum er ofte tilgængelige på isenkræmmere.

6 Spørg din hjælper til at vrikke vandhanen. Hvis han er i stand til det, stramme møtrikkerne yderligere eller kigge efter en møtrik, du måske er gået glip af. Gentag, indtil din vandhane er sikker.


relaterede artikler