Sådan fjernes en Porch Markise

October 21

Porch markiser er typisk lavet af bølgepap aluminium og fastgjort til et hjem med bolte og / eller skruer. Markisen ægteskab fælles lukkes med vejrbestandigt caulk og er undertiden malet til at matche hjemmets udvendige farver. I nogle tilfælde er en markise understøttes af arme strækker sig fra den fjerneste kant af forteltet til husets ydervægge. I andre tilfælde er det understøttet af træ eller aluminium indlæg sunket i jorden eller fastgjort til beton.

Instruktioner

1 Placere en stige under Markise nær ægteskabet fælles på hjemmet. Klatre op ad stigen, og se efter skrue eller bolt hoveder. Fjern skruerne eller boltene ved hjælp af en skrue pistol eller et bor med den passende størrelse socket.

2 Gå til taget af hjemmet, og score den kalfatring med en hobbykniv hvis det er muligt at løsne det. Vend tilbage til under forteltet, og kile en brækjern eller klo hammer mellem forteltet og hjem eksteriør. Lirke forteltet væk fra hjemmet, bryde væk den resterende caulk vedhæftning. Pas på ikke at lade forteltet flyve løs fra ægteskabet fælles og falde ned på dit hoved.

3 Fjern armene ved at løsne de skruer eller bolte ved hjælp af en skrue pistol eller boremaskine med den rigtige størrelse stik. Hvis forteltet er støttet af indlæg, grave med en skovl omkring de stillinger for at se, om de blev augured ned med beton. Brug en pickax og mukkert til at bryde op de konkrete sidefødder. Træk stillingerne op af jorden, og udfylde hullerne.

4 Patch skruehullerne eller bolthuller i hjemmets ydre med en udvendig patch sammensatte lavet til dit hjem særlige udvendige vægge såsom træ sammensatte, stuk forbindelse eller vinyl sammensatte. Spred sammensatte plaster med en spartel, og lad fix så længe som anvist af producenten.