Sådan Refinish et skærebræt

November 28Skærebrætter af naturtræ påvirkes af både tørhed og fugt, hvilket får dem til at krympe og svulme. Det er vigtigt at rutinemæssigt refinish, eller sæson, at dit træ skærebræt hjælpe med at forhindre træet i at optage pletter, lugte og bakterier, og for at beskytte mod vækst af skimmel og bakterier. Behandling bestyrelsen ordentligt vil fylde træ porer og hjælpe træet modstå absorptionen af ​​madrester. Pas godt på dit træ skærebræt, og det vil give et sikkert sted for dig at klippe og forberede den mad, du spiser.

Instruktioner

1 Sand skærebrættet let med en medium-grade sandpapir for at fjerne mørke pletter og ridser. Sand sammen med træets årer, ikke på tværs af årerne. Tør eventuelt resterende støv med en fugtig klud.

2 Varm mineralsk olie ved at anbringe flasken i en gryde fyldt med varmt vand. Hæld en skilling størrelse mængde olie på skærebrættet og gnid olien ind i bestyrelsen med en blød klud. Brug en cirkulær bevægelse til at gnide i olien. Påfør mere olie, hvis dit bord er meget tør.

3 Lad olien suge ind i træet i fem timer. Brug kluden, tør eventuelt overskydende olie. Vent fem timer og anvende et andet lag af mineralsk olie. Lad den anden lag olie i blød i fem timer. Tør overskydende olie.

4 Påfør et lag bivoks ved at dyppe en klud i dåsen af bivoks pasta og gnide pastaen på skærebrættet. Tør overskydende pasta. Tillad bivoks tørre i to timer. Brug en blød, tør klud til at buff skærebræt indtil det skinner.

TIPS

  • Omlakering din skærebræt gang om måneden.
  • Sørg altid for olie du anvender på din skærebræt er mad-grade olie, der er sikkert at bruge, når maden er involveret.
  • Du må ikke forveksle mineralsk olie med mineralsk terpentin. Mineralsk terpentin er det samme som fortynder, og det er ikke sikkert at bruge fortynder på et skærebræt.

relaterede artikler