Sådan dekorere med to toner af Wood

July 13

Sådan dekorere med to toner af Wood


Style handler om at bryde reglerne, især når det kommer til at blande træ toner. Når du forsøger at matche alle de træværk i dit hjem, er resultatet som regel en kedelig udseende, der mangler tegn. Blandet træ toner tilføje visuelle interesse til et rum på samme måde som andre dekorationer i hele dit hjem, uanset om kunstværker, accenter eller tekstiler. Hvis du planlægger at dekorere med to toner af træ, skal du følge nogle få centrale designprincipper og din plads vil fremstå forfinet i stedet for tilfældige.

Instruktioner

1 Vælg stykker med varieret træ farver - men den samme grad af formalitet - at skabe en sammenhængende udseende med eklektisk indretning. Eklektisk indretning får sin sofistikerede fra en blanding af forskellige sten, metal og træ toner. For eksempel, blanke finish har en højere grad af formalitet end naturlige finish, så en stærkt lakeret stykke ville se ud af sted, hvis resten af ​​træet i rummet har en mat finish eller ingen færdig overhovedet.

2 Placer lys og mørkt træ elementer i hele et rum, for at skabe gentagelser. Tilføjelse en lighter tonet træ bord i et rum fyldt med mørkt træ toner ser tilfældig, men gentage lysere tone andre steder i rummet skaber en effektiv fusion af blandede træsorter. Brug billedrammer at styrke gentagelse af træ toner i mindre doser.

3 Showcase ligheder i linje og tekstur af stykker, for at skabe et visuelt tiltalende forhold mellem forskellige træfarver. En udsmykkede antik bord ser måske ikke passende beliggende ved siden af ​​de rene linjer i en moderne stol, men træmøbler fra forskellige epoker - og forskellige farver - styrke hinanden, når de deler et lignende design stil. For eksempel kan du bruge en mørk tonet Mission stil stol med et let tonet Mission stil bord. Missionen stil er det, der forener stykkerne.

4 Brug blandet træ indretning til at skabe kontrast. På samme måde, som en hvid sofa placeret foran en sort væg ville skabe visuel kontrast, så ville en lys træ spisebord placeres på en mørk trægulv. Uden kontrast, din indretning forsvinder visuelt i baggrunden og ser flad.

5 Place møbler lignende i masse og omfang i samme rum. En delikat sidebord med smalle ben ser ud af sted i nærheden af ​​en chunky Mission stil garderobe, selv når begge stykker deler samme træ tone. Andel er nøglen, når møblering af en plads, uanset om du blander træ toner eller ej.

6 Bring blanding af træ toner til dit gulv. Design mønstre i dine trægulve ved hjælp af forskellige træ toner. For eksempel, at skabe en dyb-tonet træ ramme omkring en let-farvet træ gulv. Parket trægulve er en anden god måde at kombinere forskellige farve træ toner, ved at skabe skakternede designs på gulvet ved hjælp af lys og mørkt træ fliser.


relaterede artikler